Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Tarihin en şiddetli kasırgası “Patricia” Periscope’dan bu görüntülerle milyonlara ulaştı

Denizde 321 kilometre hıza ulaşarak kaydedilmiş en güçlü kasırga olarak tarihe geçen Patricia, Meksika’nın Pasifik kıyılarına 23 Ekim cuma günü ulaştı. Pasifik kıyılarındaki Jalisco eyaletine ulaşan kasırga nedeniyle ülke alarma geçti. Üç eyalette acil durum ilan edildi. Ancak Patricia, Meksika kıyılarına ulaşmasıyla birlikte hızı kesildi. Cumartesi itibariyle fırtına iyice hafifledi yerini hafif yağmurlu bir havaya bıraktı. Meksika halen Patricia sonrası hasar tespiti yapmaya çalışıyor.

Meksikalı Periscope kullanıcıları Patricia deneyimlerini canlı yayınla dünyanın dört bir köşesine ulaştırdılar. Aşağıdaki video Medyascope.tv tarafından Patricia için yapılan bu yayınlardan derlenmiştir.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.