Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

İstanbul trafiğini felç eden kaza Periscope’a böyle yansıdı

TEM otoyolu İstanbul Seyrantepe Mevkii’nde üç kamyonu, bir halk otobüsü ve bir otomobilin karıştığı kazada 6 kişi araçlarda sıkışarak yaralandı. Ankara istikametinde gerçekleşen kazadan görüntüler Periscope’dan yayınlandı.

DHA’nın haberine göre, bu sabah saat 06.00 sıralarında Edirne istikametinde seyreden bir kamyona, arkadan çarpan kamyon sürücüsü, direksiyon hakimiyetini kaybedip bariyeri aştıktan sonra karşı şeride geçti. Bu sırada Ankara istikametinden gelen bir kamyon, halk otobüsü otobüsü ve bir otomobil de kazaya karıştı. Kazanın ardından TEM otoyolu adeta can pazarına dönerken kazaya karışan 3 kamyonun sürücüsü, halk otobüsü sürücüsü ve otomobildeki sürücü ve yanındaki yolcu araçlarda sıkışarak yaralandı. Halk otobüsünün ise boş olması olası bir felaketi önledi.

Kazadan hemen sonra bölgeden geçen Engin Gedik (@egedik) ve Ozan Ekşioğlu (@ozaneksioglu) adlı Periscope kullanıcısı kaza ile ilgili canlı yayın yaptı. Video bu iki yayından derlenmiştir.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.