Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Beşiktaş mağlubiyeti ardından Galatasaraylı taraftarların Florya’daki isyanı Periscope’dan canlı yayınlandı

2015’in son derbisinde Galatasaray dün gece Olimpiyat Stadı’nda Beşitaş’a 2-1 mağlup oldu. Bu sonuç ardından Spor Toto Süper Ligi’nin 15’inci haftası itibariyle Galatarasay lider Beşiktaş’ın 9, ikinci sıradaki Fenerbahçe’nin de 8 puan gerisine düştü.

Maç ardından bir grup Galatasaray taraftarı kulübün İstanbul Florya’daki tesislerinde toplanarak adeta isyan etti. Yönetim ve futbolcular aleyhine tezahürat yapan öfkeli taraftarlara karşı Galatasaray tesislerini TOMA destekli çevik kuvvet korudu.

Florya’da yaşananlar Canberk Güray (@banaderlerkuzen) adlı Periscope kullanıcısı tarafından canlı yayınlandı. Bu video Güray’ın yayınından derlenmiştir.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.