Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Yunanistan’ı sallayan nine: Maç sırasında sahanın ortasından yürüyüp geçti

Yunanistan’da sosyal medyada son günlerde en çok paylaşılanlar arasında Thesprotia bölgesinden yaşlı bir nine yer alıyor. Yerel online gazete azinlikca.net‘den Evren Dede‘nin haberine göre, çocuk futbol ligi kapsamında oynanan müsabaka sırasında yaşlı nine maça aldırış etmeden sahaya girerek karşı tarafa geçti. Muhtemelen acil bir işi olduğu tahmin edilen yaşlı kadın, sahanın etrafından dolaşarak karşıya geçmek yerine kestirme yolu tercih edince, maçın hakemi maçı durdurmak zorunda kaldı. Sahada bulunan taraftarların olayı kaydederek internette paylaşması sonrası, yaşlı nine bir anda sosyal medyanın ilgi odağı haline geldi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.