Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Hüseyin Çelik, Ruşen Çakır’ın sorularını yanıtlıyor

Medyascope.tv’de Ruşen Çakır’ın özel yayınına konuk olan Eski AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve parti sözcüsü Hüseyin Çelik önemli açıklamalarda bulundu.

Çelik: Her zaman fikirlerimi açıkça söyledim. Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız da buna şahittir

Hüseyin Çelik, kendisi hakkında AKP içinden gelen eleştirilere karşı çıkarken “AK Parti içinden bana niye dışarıda konuşuyorsunuz diye soruyorlar, kim neredeyse orda konuşur. AK Parti’de görevdeyken ülke adına söyleyeceğimi orada söylüyordum, şimdi görevlerimden ayrıldığım için durduğum yerden söylüyorum. Bunca yılın siyasi birikimine sahip birisi olarak kimse benim dizi seyretmemi beklemesin. AK Parti bizim partimizdir, memleket bizim memleketimizdir.” dedi.

Hayatı boyunca kimseden çekinmediğini belirten Çelik, “Her zaman düşündüklerimi en net şekilde ortaya koydum. Buna Sayın Cumhurbaşkanımız ve Sayın Başbakanımız da dahil herkes şahittir.” diye konuştu. 

 

 

 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.