Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Brüksel metrosunda seri patlamalar; başkentte kırmızı alarm (Periscope yayınları)

Belçika’nın ve AB’nin başkenti Brüksel bu sabah seri patlamalarla saldırdı. Sabah yerel saatle 08:00 (TSİ 09:00) sularından uluslararası Zaventem Havaalanı’nda 2 patlama meydana geldi. Yaklaşık bir saat sonra ise başkentin merkezindeki Maalbeek ve Schuman metro istasyonlarında da patlamalar oldu. Patlamalarda en az 13 kişinin öldüğü belirtilirken şehirde kırmızı alarm ilan edildi. Metronun tümü ulaşıma kapatıldı.

Brüksel’den Periscope kullanıcılarının yaptığı canlı yayınlar şehirdeki atmosferi yansıtıyor. Video bu yayınlardan derlenmiştir. Havaalandan yapılan yayınları seyretmek için tıklayın.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.