Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Meclis’te CHP’li ve AKP’li vekillerin kavgası saniye saniye Periscope’a yansıdı

Sivas’ın Divriği ilçesinde maaşlarını alamayan Demir Çelik işçileri ile ilgili CHP’nin verdiği araştırma önergesinin gündeme alınmasıyla ilgili Meclis Genel Kurulu’nda yapılan oylamada “red” oyu çıkması ardından CHP’li ve AK Partili vekiller arasında yumruklu kavga çıktı.

Yapılan elektronik oylama ardından, Meclis’i yöneten başkanın önerinin kabul edilmediğini açıklaması üzerine CHP’li bir vekil Genel Kurul Salonu’nun dinleyici localarında bulunan Sivaslılara yönelerek “Beyler sizin haklarınızı kabul etmediler bakın!” diye seslendi. Localardan yükselen seslerle birlikte Genel Kurul Salonu’nda gerilim bir anda tırmandı. AK Partiler, CHP sıralarına yöneldi ve yumruklaşmaya varan arbede yaşandı. Gerginlik dakikalarca sürdü.

Olayların çıktığı saniyeler ve ardından yaşananlar, Periscope’tan canlı yayın yapmakta olan CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal‘ın yayınına yansıdı. Bu video Tanal’ın Periscope yayınından derlenmiştir.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.