Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Golden State Warriors tarihi rekoru kırabilecek mi?

Steve Kerr’ün çalıştırdığı Golden State Wariors geçen sene elde ettikleri NBA şampiyonluğundan sonra bu sene normal sezonda galiyet rekorunu kırmak üzere. Takım son San Antonio Spurs maçından aldığı galibiyetle Chicago Bulls’un 72 galibiyetlik rekorunu egale etti. Bu gece oynanacak Memphis Grizzlies maçı tarihi rekoru kırmak için son şansları. Peki uzun yıllar NBA’nın kötü takımlarından biri olarak anılan Golden State Wariors’un bu başarısının ardındaki sır ne? Tarihi rekoru kırabilecekler mi? Bu tartışmaları basketbol yorumcumuz Efe Özenç’le birlikte dün yaptığımız yayında sizin için yorumladık.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.