Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Cumartesi Anneleri 584. buluşma

Cumartesi Anneleri 21. yılında, 584. buluşmasında derin bir endişeyi yaşadı. “Gözaltında kayıplar dönemi yeniden mi başlıyor? Gittiğimiz bu karanlık savaş bize yeni gözaltında kayıplar mı veriyor?” Tüm kayıp yakınlarında bu sorular, endişe ve öfke vardı Galatasaray Meydanı’nda.
Anne Kerime Külter’in ” Oğlumu istiyorum” diyen ses kaydını dinleten kayıp yakınları, “Hurşit Külter Nerede?” sorusunu sordu.
Külter’in erkek kardeşi, Cihat Külter de İstanbul’a gelip Cumartesi Anneleri ile birlikte oturma eylemine katıldı. Külter ” Bu acıyı yaşamadan önce sizlerle olmadığım için büyük üzüntü duyuyorum” dedi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.