Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Cristiano Ronaldo maç sonunda İzlanda kaptanına terbiyesizlik mi yaptı?

Cüneyt Çakır’ın yönettiği ve Portekiz’in İzlanda ile 1-1 berabere kaldığı maçın yankıları sürerken, maç sonunda Cristiano Ronaldo’nun İzlanda kaptanı Aron Gunnarsson’a tavrı gündeme damgasını vurdu.

Son düdükle birlikte öfkeyle Çakır’a doğru yönelen Ronaldo’nun yanına gelen İzlanda kaptanı Gunnarsson, ünlü futbolcudan formasını istedi. Ronaldo önce Gunnarsson’u görmezden geldi, ardından bir şeyler söyledi ve iki futbolcu birbirlerinden uzaklaştı.

Kimileri Ronaldo’nun formayı tünelde vereceğini iddia etse de, bugün Alman Bild gazetesi dudak okuma yöntemine başvurarak Ronaldo’nun Gunnarsson’a “Formaları mı takas edelim? Sen kimsin?” dediğini iddia etti.

31 yaşındaki gölcü maçtan sonra yaptığı açıklamada İzlanda Milli Takımı’nın “dar bir mentalitesi olduğunu ve turnuvada fazla ilerlemeyecek” şeklinde açıklama yapmıştı.

Yapılan son değerlemelere göre Euro 2016’ya ilk kez katılan İzlanda Milli Takımı’nın değeri 40 milyon euro; Portekiz’in ise 305 milyon euro.

Ronaldo ve Gunnarsson arasında geçen o diyalog ekrana böyle yansımıştı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.