Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

İki patlamanın meydana geldiği Atatürk Havalimanı’nda yeni görüntüler

Akşam saat 21:30 sularında İstanbul Atatürk Havalimanı dış hatlarda terör saldırı gerçekleşti. Önce silahlı çatışma meydana geldi ve ardından ardı ardına patlamalar oldu. İstanbul Valisi Vasip Şahin, saldırıda 3 canlı bomba patlaması gerçekleştirdiğini ve 28 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı. Yaralı sayısını ise 60 kişi olduğu bildirdi. Ancak saatler geçtikçe bilanço arttı. Sabaha karşı Atatürk Havalimanı’na gelen Başbakan Binali Yıldırım ise son bilançonun 36 ölü 148 yaralı olarak açıkladı. Saldırının IŞİD tarafından gerçekleştirildiğini tahmin ettiklerini söyleyen Yıldırım “Havaalanında bir güvenlik zaafiyeti yok” dedi.

Video Atatürk Havalimanı’ndan yapılan amatör kayda aittir. Saldırı ardından çekilen diğer görüntüleri görmek için tıklayın.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.