Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Köprüdeki darbecilere karşı motosikletli sivilden kamikaze dalışı (video)

15 Temmuz darbe girişiminde darbeciler ilk iş olarak iki kıtayı birbirine bağlayan Boğaziçi ve FSM köprülerini kapattı. Halkın darbeye direnmek için sokağa çıkmasıyla birlikte her iki köprü de inanılmaz çatışmalar yaşandı. Darbeciler sivilleri katliam girişiminde bulundu.

Yaşanan felaket arasında belki de en çarpıcı anlarBoğaziçi Köprüsü’nde oldu. Bir motosikletli sivil darbecilere kamikaze dalaşı yapmak istedi. O motosikletlinin kim olduğu veya akıbeti henüz bilinmiyor.

O anlar amatör kameralara böyle yansıdı. Darbecilerin Boğaziçi Köprüsü’nde giriştiği katliam ve yaşanan diğer dehşet dakikalarını izlemek için tıklayın. (Fatih Koca’nın videosundan derlenmiştir.)

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.