Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Fenerbahçe, Konyaspor ve Osmanlıspor’un UEFA Avrupa Ligi’ndeki rakipleri belli oldu

UEFA Avrupa Ligi Grupları’nda Türkiye’yi temsil eden Fenerbahçe, Konyaspor ve Osmanlıspor’un rakipleri, çekilen kura sonucu belirlendi. Kuraya Fenerbahçe 2’nci torbadan, Konyaspor ve Osmanlıspor ise 4’üncü torbadan katıldılar.

Fenerbahçe’nin, A Grubu’nda Manchester United (İngiltere), Feyenoord (Hollanda), Zorya (Ukrayna) ile eşleştiği kurada, Atiker Konyaspor, H Grubu’nda Shakhtar Donetsk (Ukrayna), Braga (Portekiz) ve Gent (Belçika), Osmanlıspor da L Grubu’nda Villarreal (İspanya), Steaua Bükreş (Romanya) ve Zürih’in (İsviçre) rakibi oldu.

15-29 Eylül, 20 Ekim, 3-24 Kasım ve 8 Aralık tarihlerinde yapılacak grup karşılaşmalarında ilk 2 sırayı alan takımlar, adlarını son 32 turuna yazdıracak. Ekipler, son 32 turundan itibaren iki maçlı eleme usulüyle oynanacak eşleşmelerden galip çıkarak finale yükselmeye çalışacak.

uefa

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.