Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Ali İsmail Korkmaz Vakfı’ndan 40 öğrenciye burs

Ali İsmail Korkmaz’ın ailesi tarafından kurulan Ali İsmail Korkmaz Vakfı (ALİKEV) 30 üniversite ve 10 lise öğrencisine burs vermeye hazırlanıyor. Vakfın sitesinde burs kampanyası “Gençlerin düşlerine ortak olur musunuz?” başlığıyla duyruldu.

Açıklamada “Hep birlikte Ali İsmail Korkmaz Bursları ile gencecik fidanların eğitimlerine destek olarak o fidanlardan kocaman bir orman yaratacağız” ifadesi kullanıldı. Yaprak, ağaç, orman adını taşıyan burs fonlarına katkı sağlamak isteyenler www.alikev.org sitesine girerek her miktarda bağışta bulunabilecek.

foto

Konuyla ilgili Ali İsmail Korkmaz’ın abisi Gürkan Korkmaz burs kampanyasını ve vakfın diğer projelerini anlattı:

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/280576761″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.