Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

ABD New Jersey’de yeni bombalar bulundu ve imha edildi (video)

ABD’nin New Jersey eyaletinin en önemli toplu taşıma geçiş noktası Elizabeth Tren İstasyonu’nda içinde bomba düzenekleri bulanan bir sırt çantası ele geçirildi. Yerel saat ile 21:30 sularında (TSİ 04:30) çöp kutusunu karıştıran 2 kişi, gördükleri bir çantayı aldıktan sonra içinde borular ve kablolar olduğunu fark etmeleri üzerine durumu polise bildirdi. Alarma geçen New Jersey polisi, çantada 5 adet bomba düzeneği buldu. İstasyon ve çevresi tüm toplu taşıma aracı geçişine kapatılırken bomba imha robotu, düzenekleri etkisiz getirmek için çalışırken patlama meydana geldi.

Cumartesi gecesi New York’un ünlü Manhattan bölgesinde bir bombanın patlaması üzerine 29 kişi yaralanmış, patlamanın meydana geldiği noktanın yakınlarında bulunan bir bomba düzeneği de etkisiz hale getirilmişti.

Video bombanın patlama anını ve bombalarla ilgili Elizabeth Belediye başkanının açıklamaları yer alıyor.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.