Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

New York bombalamasının zanlısı yaralı olarak yakalandı (video)

ahmad-khan-rahami3
New York polisi bombalamanın şüphelsi olarak Ahmad Khan Rahami’nin fotoğraflarını medya ile paylaşmıştı. Rahami bombalama bölgesinde ve patlamadan etkisiz hale getirilen mahallede güvenlik kameralarına yakalanmıştı.

Cumartesi gecesi New York’un ünlü Manhattan bölgesinde bir bombanın patlaması ve 29 kişinin yaralanmasıyla ilgili bir zanlı, New York yakınlarındaki New Jersey’deki Linden’de polisle girdiği silahlı çatışma ardından yaralı olarak ele gözaltına alındı.

ABD polisi sabah saatlerinde, saldırıyı düzenlediğinden şüphelenilen Afganistan asıllı ABD vatandaşı Ahmad Khan Rahami’nin arandığını açıklamış ve 28 yaşındaki zanlının fotoğrafını yayınlamıştı.

Bu sabah erken saatlerde de New Jersey’de Elizabeth Tren İstasyonu’nda bulunan şüpheli bir çantanın içinde bomba düzeneği tespit edilmiş ve düzenek, robot yardımıyla etkisiz hale getirilmeye çalışılırken patlamıştı. Rahami’nin bu olayla ilgisinin olup olmadığı bilinmiyor.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.