Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

İktidar-Muhalefet görüşmesi kaldığı yerden devam ediyor

Başbakan Binali Yıldırım, bugün saat 10.00’da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile AKP Genel Merkezi’nde bir araya geldi.

1 saat 45 dakika süren görüşmenin ardından liderler şu ana kadar bir açıklamada bulunmasa da medyaya sızan ilk bilgilere göre üç temel başlık üzerinde duruldu. Gülen cemaati soruşturması, mini anayasa paketi ve Fırat Kalkanı Operasyonu.

Başbakan Yıldırım ayrıca MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüşmek üzere randevu istedi. Bu talebin yarın saat 14.00’da yapılacak olan Anayasa Komisyonu toplantısından sonra değerlendirilmesi bekleniyor

22 Ağustos’ta Başbakanlık konutunda Liderler Zirvesi gerçekleşmişti ve bu görüşmeye HDP’den kimse davet edilmemişti. Ağustos’taki zirvede Yenikapı Mitingi’nde vurgulanan birlik ve beraberlik ruhunun ve Gülen cemaati ile ortak mücadelenin devam ettirilmesi gerektiği vurgulanmıştı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.