Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

ABD’de AVM katliamı zanlısının Türk olduğu açıklandı

22 Eylül’de ABD’nin Washington eyaletinde bir AVM’de 5 kişiyi öldüren zanlı yakalandı. Zanlının Adana doğumlu 20 yaşındaki Arcan Çetin olduğu açıklandı. Çetin, 20 saat süren bir takip sonucu ve halkın yaptığı ihbarla yakalandı. Bir iddiaya göre, Çetin’in komşusu, AVM’de ölenlerden birinin Çetin’in eski kız arkadaşı ve kızın annesi olduğunu söyledi.

arcan-cetin-575x359

Geçtiğimiz perşembe günü Burlington kentindeki Cascade Alışveriş Merkezi’nde tüfekle ateş açan zanlı, dört kadını öldürdükten sonra kaçmış, saldırıda vurulan bir erkek ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılmıştı. Yaralı erkek, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.

Arcan Çetin, Twitter hesabında şu görselleri paylaşmış.

arcancetin8
arcancetin4 arcancetin5 arcancetin6 arcancetin7

 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.