Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Görevinden ayrılan Allardyce: “Tuzak kuranlar kazandı”

The Telegraph gazetesi muhabirleri tarafından içerisinde yer aldığı skandal görüntülerin ortaya çıkarılmasının ardından (Haberi okumak için tıklayınız) Sam Allardyce, İngiltere Milli Takım Teknik Direktörlüğü görevinden istifa etti.

Futbolcuların temsil haklarının üçüncü şahıslara devrini önleyen kuralların “aşılması” için danışmanlık yapmayı kabul ettiği ve bunun karşılığında 400 bin sterlin ücret istediği ortaya çıkan Sam Allardyce hakkında İngiltere Futbol Federasyonu durumun “yakışıksız” olduğunu açıkladı.

Allardyce ve İngiltere Futbol Federasyonu arasında varılan anlaşma ile İngiliz teknik adamın sözleşmesi feshedildi.

1

Bu sabah gazetecilerin sorularını yanıtlayan Allardyce ise tuzağa düşürüldüğünü söyledi. Allardyce, “İngiltere Menajerliği son göreviniz miydi?” sorusuna, “Kim bilir, bekleyip göreceğiz” yanıtını verdi. “Aptalca” bir şey yaptığını kabul eden Allardyce, Daily Telegraph gazetesinin kendisi hakkındaki tavrının ise yanlış olduğunu savunarak “tuzak kuranlar kazandı” dedi.

Daha önce Bolton, West Ham, Newcastle, Notts County ve Blackburn takımlarını çalıştıran Allardyce, Euro 2016’da İngiltere’nin İzlanda’ya elenmesinin ardından milli takım teknik direktörü olarak göreve başlamıştı. Allardyce bu görevde sadece 67 gün kalmış oldu.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.