Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

15 Temmuz sonrası siyasi ortam ve Suriye denkleminde Kürt Sorunu

“Kürt Sorunu”nda nereye gidiyoruz? 15 Temmuz sonrası şekillenen yeni siyasi ortamda Kürt siyasi hareketi sistem dışına mı itiliyor? Suriye’deki Türk Silahlı Kuvvetleri’nin fiili varlığı Kürt Sorunu’na nasıl etki ediyor? Suriye’deki operasyonları bölgedeki Kürtler nasıl görüyor? PYD ABD hamiliğinde Suriye’de bir bağımsız devlet hayali mi kuruyor? Amerika Türkler ve Kürtler arasında bir tercih yapmak durumunda mı kalacak? Yeni dönemde Kürt Sorunu’nda bir barış imkanı ne kadar mümkün?

Washington merkezli düşünce kuruluşu Kurdish Policy Research Center direktörlerinden Burak Aydın Mikrofon Amerika’da sorularımızı cevaplıyor.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.