Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Dink Davası sanığı Engin Dinç Eskişehir Emniyet Müdürü oldu

Resmi Gazete’de İl Emniyet Müdürleri Kararnamesi yayınlandı. Buna göre 34 Emniyet Müdürü merkeze alındı, 24 İl Emniyet Müdürü ile 2 daire başkanının yeri değiştirildi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun imzasıyla yayınlanan kararnamede İzmir, Diyarbakır, Adana, Antalya gibi büyükşehirlerin de dahil olduğu birçok ilin emniyet müdürlüğünde değişiklikler yapıldı.

 Değişikliklerden en dikkat çekeni ise Dink cinayeti davası sanıklarından İstihbarat Dairesi Başkanı Engin Dinç, Eskişehir’e emniyet müdürü olarak atandı. Dinç’in davada 11 yıldan 22 yıla kadar hapsi isteniyor.

Ayrıca Rize Emniyet Müdürü Adem Çakıcı emniyet genel müdür yardımcısı olurken, Polis Başmüfettişi Tacettin Aslan, Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü’ne atandı.

1

2

4

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.