Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ Washington’da Gülen ve Zarrab’ı görüştü

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ Washington’da Amerikalı mevkidaşı Loretta Lynch ile Fethullah Gülen konusunda görüşmek üzere bir araya geldi.

25 Ekim’de Washington’a gelen bakan Bozdağ, Amerikan Adalet bakanı Lynch ile yaptığı görüşme hakkında Türkiye’nin Washington Büyükelçiliği Rezidansı’nda basın toplantısı düzenledi. Fethullah Gülen’in iadesine ilişkin ilave belgeler verdiklerini açıklayan Bozdağ ayrıca geçici tutuklanma talep ettiklerini belirtti. Bir soru üzerine Lynch ile görüşmesinde Rıza Zarrab dosyasının da gündeme geldiğini söyleyen Bozdağ dosyanın hukuki olmaktan çok siyasi göründüğünü sözlerine ekledi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.