Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Seçime üç gün kala mitingde Donald Trump’a suikast yapılacak paniği (video)

ABD’de başkanlık seçimine 3 gün kala, Donald Trump’ın Nevada eyaletinde yapmakta olduğu bir mitingde suikast paniği yaşandı. Trump konuşmasını yaparken bir anda durdu ve salondaki hareketliği izlemeye başladı. ABD medyasında yer alan habere göre, izleyiciler arasından birisi “Silah var!” diye bağırdı. O sırada 2 sivil güvenlik görevlisi Trump’ı apar topar kürsünden indirdi ve salon dışına çıkarttı. Salonda bir anda kargaşa yaşandı ve yumruklaşmalar oldu. Özel Kuvvetler salona girdi. Kısa süre sonra salon sakinleşti ve Trump kürsüye geri dönerek konuşmasına devam etti.

Olay ile ilgili olarak Austyn Crites (33) adında ve Cumhuriyetçi Partisi’ne üye olduğu öğrenilen bir izleyici gözaltına alındı. Crites’ın Trump karşıtı olduğu ve salona getirdiği Trump’ı eleştiren posterini tam açarken, yanındaki izleyicilerin ona müdahale ettiği ve o esnada bir izleyicinin de “Silah var!” diye bağırdığı bildirildi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.