Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AKP’den CHP bildirisine suç duyurusu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AKP Genel sekreteri Abdülhamit Gül, CHP’nin Parti Meclisi bildirisi hakkında iki ayrı suç duyurusunda bulundular.

AKP Genel Sekreteri Abdülhamit Gül, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “CHP siyaseti değil terör örgütlerini, destekçilerini koruyan tutumuyla Türkiye partisi olup olmadığı konusunda kendisini tartışmaya açmıştır. CHP PM bildirisi baştan sona partimize, Cumhurbaşkanımıza, milletimize ve ülkemize yönelik hakaret ve iftiralarla, yalan beyanlarla doludur. CHP’nin PM bildirisine karşı AK Parti olarak Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına suçduyurusunda bulunulmuştur. CHP, terör örgütlerinin yanında, Cumhuriyetin ve halkın karşısında durdukça bu milletten gereken dersi almaya devam edecektir” dedi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.