Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Suudi Prens El Velid’ten Trump’a bu kez tebrik tweeti

Suudi Prens El Velid ismi Donald Trump ile Twitter üzerinden girdiği atışma ile bundan yaklaşık bir sene önce gündeme gelmişti. El Velid bu defa da Trump’a attığı tweet ile gündemde fakat tweetin içeriği oldukça farklı

Kasım 2015’de Donald Trump ile El Velid arasında Twitter’de gerçekleşen yazışma:

screen-shot-2016-11-10-at-12-33-55

El Velid: Sen (Trump) sadece Cumhuriyetçi Parti’nin değil tüm Amerikalıların yüz karasısın. Hiçbir zaman kazanamayacağın seçimlerden çekil.

Donald Trump: Ahmak Prens El Velid, babanın parasıyla ABD seçimlerine müdahale etmek istiyorsun. Seçildiğimde bunu yapamayacaksın.

ABD başkanlık seçiminde kazananın Trump olduğu kesinleştikten sonra El Velid’in attığı tweet yaklaşık bir sene önce attığı tweetten oldukça farklıydı.

El Velid: Seçilmiş başkan Donald Trump, geçmişteki farklılıklarımız rağmen, başkanlığınız için tebrikler ve iyi dilekler

El Velid kimdir?

22.6 milyar dolarlık servetiyle dünyanın en zengin 34. ismi olan Suudi kraliyet ailesi mensubu El Velid sahip olduğu Kingdom Holding, Suudi Arabistan’daki emlak yatırımları, Arap medyasındaki hisseleri ve Twitter ve Çin e-ticaret devi JD.com gibi çok sayıda şirkete yaptığı küresel bazda yatırımlarla dikkat çekiyor. Prens Talal ve Mona Al Solh’un oğlu olan El Velid’in annesinin babası Lübnan’ın ilk başbakanıyken, babasının babası ise Suudi Arabistan’ın ilk hükümdarı ve kurucu Kral Abdülaziz. El Velid Kaliforniya’da okudu. El Velid yaşadığı gösterişli hayatla ilgi çekiyor.unknown

 

 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.