Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Bitlis ve Kızıltepe Belediyelerine operasyon

Bugün sabah saatlerinde Bitlis Belediyesi’ne  ve Mardin Kızıltepe Belediyesi’ne operasyon düzenlendi.  Bitlis belediye binasında aramalar yapıldı. Belediye Eş Başkanı Hüseyin Olan gözaltına alındı.  Dün Bitlis il sınırları içinde 7 günlük toplantı ve gösteri yasağı konulmuştu. Bitlis Belediyesi’nin yanı sıra Mardin Kızıltepe Belediyesi’ne de operasyon düzenlendi. Belediyede aramalar sürüyor.

Demokratik Bölgeler Partisi (DBP)’nin elindeki il belediyelerinden geriye Bitlis, Ağrı ve Iğdır kalmıştı. Bugün gözaltına alınan Belediye Eş başkanının ardından  il belediyesi olarak geriye Ağrı ve Iğdır belediyesi kaldı.

Baykal – Türk Görüşmesi 

Geçen hafta Tunceli, Siirt ve Mardin Belediyelerine  kayyum atanmıştı. Mardin Belediye Eş Başkanı Ahmet Türk, 21 Kasım’da gözaltına alınmıştı. Bugün CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Ahmet Türk’ün eşi Nevin Türk ile Mardin’deki evinde görüştü. Ahmet Türk’ün 5 günlük görüş yasağı henüz dolmadı.

ab

 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.