Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

İkili Oyun: Basketbol Süper Ligi’nde yenilgisiz takım kalmadı (8. Hafta)

Spor Toto Basketbol Süper Ligi’nde sekizinci hafta geride kaldı. Gaziantep Basketbol’un Banvit’i mağlup etmesiyle ligde yenilgisiz bir takım kalmadı. Galatasaraylı Jon Dibler üç sayılık atışlarında yüzdesini geliştirirken, Beşiktaş’tan Stimac sezon başından beri iyi formunu sürdürüyor. Fenebahçe’de herkesin süre alıp sayı ürettiği maçta Ahmet Dürevioğlu kariyer rekorunu kırdı.

Öte yandan haftanın en büyük hayal kırıklığı Trabzonspor Medical Park ve Tofaş takımları arasında oynanan maçta iki takımın tam 55 top kaybı yapması oldu.
Ali Emre Mazlumoğlu ve Doğa Üründül geçtiğimiz haftanın öne çıkanlarını ve hayal kırıklıklarını yorumluyor.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/295320650″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.