Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Doğan Holding Ankara Temsilcisi FETÖ/PDY soruşturmasından gözaltına alındı

Doğan Holding Ankara Temsilcisi Barbaros Muratoğlu, “FETÖ/PDY soruşturması kapsamında” gözaltına alındı. Muratoğlu’nun İstanbul’a götürüleceği öğrenildi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosunca yürütülen soruşturma çerçevesinde, “terör örgütünün medya unsuru olarak faaliyet yürüttüğü ve bu şekilde FETÖ/PDY üyesi olduğu” iddiasıyla Muratoğlu hakkında gözaltı kararı çıkartıldığını bildirdi.

twitter

Gözaltı haberinin duyulmasının ardından Borsa İstanbul’da işlem gören Doğan Holding hisselerinde yüzde 8’i aşan kayıplar görüldü.

Uzun yıllardır Doğan Grubu bünyesinde görev yapan Barbarosoğlu, Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan’ın yakın çalışma arkadaşlarından biri olarak biliniyor.

Barbarosoğlu’nun Fethullah Gülen’le aynı karede bulunduğu fotoğraf yüzünden gözaltına alındığı iddia ediliyor.

1342710073

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.