Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

İkili Oyun: Euroleague’de 10 haftanın ardından lige damgasını vuran takımlar

Avrupa’nın en büyük basketbol organizasyonu olan Euroleague’de 10 hafta geride kaldı. Haftanın en merakla beklenen ve tam 201 farklı ülkede yayınlanarak bu alanda rekor kıran Fenerbahçe-Real Madrid mücadelesinde kazanan taraf Sarı Lacivertliler oldu. Anadolu Efes formda rakibi Maccabi Fox karşısında önemli bir deplasman galibiyeti elde ederken Darüşşafaka ise İstanbul’daki maçta Olympiakos karşısında 77-71’lik skorla sahadan yenik ayrıldı. Bir diğer temsilcimiz Galatasaray, Baskonia deplasmanında 62 sayıda kalarak Bask temsilcisine mağlup oldu.

Geçtiğimiz 10 haftanın ardından Ali Emre Mazlumoğlu ve Doğa Üründül, Euroleague’nin istatistiksel olarak en öne çıkan takımlarını derledi. Özellikle iki takım şu ana kadar lige damgasını vurdu.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/296712394″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.