Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Türkücü Aydın Aydın karton tacına lira taktı, dolarlarını Zap Suyu’na attı

Türkücü Aydın Aydın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla tüm yurtta başlatılan dolar bozdurma kampanyasına, memleketi Hakkari’de dolarla ilgili yaptığı ‘Başımızın tacıdır TL’ türküsüyle destek verdi. Aydın, üzerindeki kıyafetlere ve kartondan yaptığı tacına da TL taktı. Aydın, bir düğünde bahşiş olarak aldığı dolarları da Zap Suyu’na attı.

DOLARLARI ZAP SUYUNA ATTI

Türkücü Aydın,”Bir düğünde bahşiş olarak kazandığım dolarları Cumhurbaşkanımızın kampanyasına destek olsun diye Zap Suyu’na havale ediyorum. Çünkü Zap Suyu nice canları alıp, geri vermedi. Aldığı canları da çok uzaklara götürüyor. Ben de TL’yi kendi köyümde baştacı yaptım. Dolarları da bugün Zap Suyu’na havale ediyorum. Bir daha geri gelmesin” diye konuştu.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.