Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Yeniçağ Gazetesi’ne taşlı sopalı saldırı

Yeniçağ Gazetesi merkez binasına bir grup tarafından taşlı sopalı saldırıda bulunuldu. Gazetede binasında maddi hasar meydana gelirken saldırıda ölen ya da yaralanan olmadı.
Edinilen bilgiye göre, Yeniçağ Gazetesi’nin İstanbul Yenibosna’da bulunan merkez binasına saat 20.30 sıralarında kimliği belirsiz yaklaşık 30 kişilik bir grup tarafından saldırı düzenlendi. Grup, gazete binasının içerisine kadar girerek ellerinde getirdikleri taş ve sopalarla cam ve çerçeveleri indirdi. Bina önünde duran bazı araçlarda da maddi hasar oluştu.
Saldırıda ölen ya da yaralanan olmazken grup, olay yerinden kaçarak uzaklaştı. İhbar üzerine, gazete binasına çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis, gazetenin bulunduğu sokağı güvenlik kordonuna aldı. Olay yeri inceleme ekipleri de uzun süre incelemelerde bulundu. Polisinin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.