Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Parkta spor yapan kadına tekme atan saldırgan serbest

Manisa Turgutlu’da Ebru Tireli‘ye “bir daha burada yürüyüp spor yapmayacaksın.” diyerek tekmeyle saldıran Mehmet T. serbest bırakıldı. Tahliye kararının gerekçesi “değişen delil durumu” olarak gösterildi.

4 gün önce yaşanan olay için duruşmada Ebru Tireli ifadesinde “Hamileyim, ne olur vurma diyerek yalvardım. Ne olduğunu anlamadım. Gözü dönmüş bir şekilde vurmaya devam etti. Yere düştüm, başımı kaldırıma vurdum, bu kez üzerime çıkıp, yüzüme vurmaya devam başladı. Hem küfür ediyor hem de vuruyordu. Bir an bebeğimi kaybettiğimi düşündüm. Sonra birden beni bırakıp kaçtı” demişti.
Bunlara ek olarak Eylül ayında İstanbul’da hemşire Ayşegül T.’ye otobüste şort giydiği için tekme atan saldırgan Abdullah Çakıroğlu yakalanmış Çakıroğlu, savcılık sorgusunun ardından serbest bırakılmıştı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.