Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

İkili Oyun: Euroleague’de Fenerbahçe hava harekatı (11. Hafta)

Euroleague’de 12. maçlar yarın oynanacak müsabakalarla başlıyor. Geçtiğimiz hafta Fenerbahçe ve Anadolu Efes ev sahibi olarak oynadığı maçları kazanırken deplasmana giden temsilcilerimiz Galatasaray Odeabank ve Darüşşafaka Doğuş ağır yenilgiler aldı.

Brose Bamberg oyuncusu Nicolo Melli’nin olağanüstü bir performansla MVP olduğu, 17 yaşındaki Madrid ekibinin guardı Luca Doncic’in kariyer rekorunu kırdığı ve Unics Kazanlı King Langford’ın ilginç bir istatistiğe imza attığı haftayı Ali Emre Mazlumoğlu ve Doğa Üründül değerlendirdi.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/297907300″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.