Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Reina yeni yıla böyle girmişti (video)

İstanbul Ortaköy’de bulunan ünlü eğlence mekanı Reina’da yapılan saldırıdan 1:15 dakika önce 2017’ye geri sayımla “Merhaba” denmişti. Eğlence devam ederken, saat 01:15’de Noel Baba kıyafeti giymiş olarak uzun namlulu silahla Reina’nın girişine ateş açan bir terörist 1 polis ile 1 vatandaşı şehit ettikten sonra içeriye girerek mekanda bulunan herkese kurşun yağdırdı. İçişleri Bakanı saldırıda 39 kişinin hayatını kaybettiğini 4’ü ağır olmak üzere 69 kişinin de yaralandığını açıkladı. Ölenlerin 16’sının yabancı uyruklu olduğu belirlendi. Bakan Soylu teröristlerin aradığını söyledi.

Video 2016’nın son saniyelerinde Reina’dan yapılan Instagram videosuna aittir.

Video saldırı sırasında Reina önünden geçen bir vatandaşın amatör kaydından ve güvenlik kamerası görüntülerinden derlenmiştir.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.