Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

İkili Oyun: Basketbol Süper Ligi’nde ilk yarının öne çıkanları

Süper Toto Basketbol Süper Ligi’nde bir maç eksik oynanmasına rağmen ilk yarı geride kaldı. Oynanan 16 maçta ligin öne çıkan ve hayal kırıklığı yaratan takımları oldu. Diğer yandan takımlarına katkı veren oyuncular, takımlarını ileriye taşıyan koçlar lige damga vurdu.

Ali Emre Mazlumoğlu ve Doğa Üründül İkili Oyun programında ligin öne çıkan takımlarını ve koçlarını yorumlayıp ligin şu anada kadarki en iyi beşini çıkardı.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/303134659″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.