Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Devler Ligi’nde ikinci tur heyecanı bu akşam başlıyor

Şampiyonlar Ligi’nde ikinci tur heyecanı bu akşam 22.45’te oynanacak iki maçla başlıyor.

Paris Saint-Germain’in, Messi-Neymar-Suarez’li Barcelona’yı ağırlayacağı dev maç TRT 1’den canlı yayınlanacak. Diğer maçta ise Emre Morlu, Nuri Şahinli Borussia Dortmund, Beşiktaş’ın grubundan bir üst tura çıkan Benfica’nın konuğu olacak. Bu maçı ise Tivibuspor3’dan naklen izleyebilirsiniz.

22

Devler Ligi’nde dev başlangıç

Paris’te, Parc aux Princes’te oynanacak dev karşılaşma iki Uruguaylı forveti ve iki gelecek vaat eden genç stoperi karşı karşıya getirecek. Bu akşam  Cavani ve Suarez kendi takımları adına ağları sarsmaya uğraşırken yıldız defans oyuncuları Umtiti ve Marquinhos onlara engel olmaya çalışacak.

Formda olan iki takımdan ev sahibi PSG son 12 maçtır, konuk Barcelona ise 11 maçtır kaybetmiyor. İki takımın arasında geçen 9 mücadelenin 4’ünü Barcelona kazanırken, ikisinde PSG galip geldi, 3 karşılaşma beraberlikle sonuçlandı. 2013 ve 2015’te Barcelona rakibini çeyrek finallerde turnuvanın dışına itmişti. İki tarafında eksikleri var. PSG’de Motta cezası sebebiyle oynamazken, Barcelona’nın son Alaves maçında ayağı kırılan ve sezonu kapatan Aleix Vidal, sakatlıkları bulunan Arda Turan ve Mascherano maç kadrosunda yer almadı.

Benfica, Dortmund’u ağırlıyor

Milli takımızın yıldızları Emre Mor, Nuri Şahin’in takımı Portekiz ekibi Benfica’yla karşılaşacak. Benfica, Vodafone Arena’daki grup maçının ilk yarısını 3-0 önde tamamlamasına rağmen Beşiktaş’ın unutulmaz geri dönüşüyle maç 3-3 berabere sonlanmıştı. Benfica, Beşiktaş’ın da yer aldığı B grubunu lider tamamlayarak ikinci tura yükseldi.

Yarınki maçlar

Yarın yine güzel maçlar futbol severleri ekran başına toplayacak. Şampiyonlar Ligi’nin son şampiyonu Real Madrid, B grubunu Beşiktaş’ın bir önünde bitiren İtalyan Napoli’yle karşılaşacak. Saat 22.45’te başlayacak olan maçı Tivibuspor3’ten izleyebilirsiniz.

Diğer heyecan verici maçta ise İngiliz ekip Arsenal, Bayern Münih’in konuğu olacak. Bu maçı saat 22.45 itibariyle Tivibuspor2’den izleyebilirsiniz.

İkinci turun diğer maçları önümüzdeki hafta 21-22 Şubat tarihlerinde, rövanş maçları ise 7-8 ve 14-15 Mart tarihlerinde oynanacak.

Son 16 eşleşmeleri şu şekilde:

33

 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.