Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

İkili Oyun: BSL’de haftanın maçını kazanan Darüşşafaka oldu

 Basketbol Süper Ligi’nde geride kalan 18. haftada en dikkat çeken maç Gaziantep Basketbol ve Darüşşafaka arasında oynandı. Son topa kadar heyecanın eksilmediği maçta kazanan konuk ekip oldu. Yine dün oynanan maçta Banvit üçüncü çeyreğin ortasından itibaren rakibi üzerinde büyük üstünlük kurarak 43-5’lik seri yakaladı ve maçı rahat aldı.

Ankara temsilcisi Halk Enerji TED Kolejliler konuk ettiği Muratbey Uşak’ı 90-84 yenerek ligdeki ilk galibiyetini aldı. Ali Emre Mazlumoğlu ve Doğa Üründül, İkili Oyun programında ligin öne çıkanlarını ve hayal kırıklıklarını değerlendirdi.

 [soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/307721989″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.