Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Texas’ta bir ölüm ilanı: “Babamın vefatı şeytanın da ölebildiğinin bir kanıtı”

ABD’nin Texas eyaletinde verilen bir ölüm ilanı herkesi şaşırttı. 74 yaşında hayatını kaybeden Leslie Ray Charping için verilen ilanda, Charping’in ölümünün “beklenenden ve hak ettiğinden çok daha geç, tam 29 sene sonra geldiği” yazıyor.

İlanın devamı ise şöyle: “Charping arkasında iki ‘rahatlamış’ evlat ve eski karısı, akrabaları, arkadaşları, komşuları, doktorları, hemşireleri ve bazı yabancıların da dahil olduğu birçok kurban bıraktı. Leslie, şaşırtıcı bir şekilde zekiydi ancak pervasız ve savurgan olmak, aile birikimlerini çarçur etmek ve hızlıca zengin olmak için planlar uydurmaktan başka herhangi bir şey yapmak için hırsı ve motivasyonu yoktu. Leslie’nin hobileri arasında ailesine kötü davranmak ve ailenin evcil hayvanlarının ve balıklarının cennete gidişlerini hızlandırmak vardı. Leslie’nin hayatının hiçbir amacı olmadı, topluma hiçbir katkı yapmadı ve ayık günlerinde komik olan alaycılığı dışında hiçbir yeteneği yoktu.”

Charping, on sene önce, kırk senelik karısının üzerine kaynar bir sıvı döktüğü ve bir akrabasının kendisi hakkında çıkardığı yasaklama kararını ihlal ederek onu ölümle tehdit ettiği için çıkarıldığı mahkemelerde suçlu bulunmuş.

“Olmadığı şeyler için özlenecek”

Ölüm ilanının, bir cenaze evinin internet sayfasında yayınlanmasının ardından, bu sayfayı ziyaret edenlerin sayısı hızla arttı. Ancak bir süre sonra ölüm ilanının altındaki yorumlar kısmı, aileyle ilgili küfürlü yorumlar ve üzerine tıklayınca porno sayfalarına yönlendiren linklerle doldu. Cenaze evi bunlara silmeye çalıştıysa da sayfadaki yoğunluk sebebiyle başarılı olamadı ve çareyi ilanı kaldırmakta buldu. Cenaze evinin sahibi, “oldukça sert” bulduğu ilanı en baştan sayfaya koymak istemediğini ama ilanı yazan Charping’in kızının ısrarcı olduğunu söyledi.

Charping’in kızının yazdığı metin şu şekilde bitiyor: “Leslie, ölümünün ardından sadece olmadığı şeyler için özlenecek: sevgi dolu bir eş ve baba ve iyi bir arkadaş. Cenaze töreni olmayacak, edebi huzura kavuşması için dua edilmeyecek ve işkence yaptığı ailesinden kimse özür dilemeyecek… Leslie’nin vefatı, şeytanın da ölebildiğinin bir kanıtı ve umarım çevresindeki herkesin iyileşmesi ve güvende yaşaması için bir dönüm noktası olur.”

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.