Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Göz Kararı (47): Mustafa Turgut ile “Bir fotoğrafçı hayaleti dolaşıyor”

Meselelerimiz ortada, “telif, teklif, sözleşme, vergi, iş ahlakı, iş etiği, teknik yeterlilik, sanatsal yeterlilik, insan ilişkileri….” Bunları daha da artırabiliriz..

Ödeyeceği verginin bile farkında olmayan, SGK’lı veya BAĞKUR’lu olmak zorunda olduğunu bilmeyen, teklif yazmayı bilmeyen, iş yapabilmek için vergi ödenmesi gerektiğini bilmeyen fotoğrafçıların varolduğunu biliyor musunuz? Ben biliyorum. İşte bütün bunlar için örgüt olmak zorunda..

Sektörümüz hiç bir dönemde yasa çalışmaları sırasında bırakın görüş bildirmeyi, temsil dahi edilmemiştir. Çünkü bir örgütü yoktur. Konunun can alıcı noktası buradadır.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/309797549″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.