Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

İkili Oyun: Euroleague’de Efes ve Fenerbahçe’den önemli galibiyetler

23. haftasını geride bıraktığımız Euroleague’de haftanın maçında Fenerbahçe evinde ağırladığı Olympiacos’u son çeyrekte sergilediği savunma ve Bogdanovic’in öne çıkan performansıyla  67-64 yendi. Rakibiyle arasındaki galibiyet farkını bire indirdi. Play-off mücadelesi açısından çok önemli olan maçta ise Anadolu Efes, Abdi İpekçi’de Baskonia’yı 96-85 yenerek sıralamada rakibinin önüne çıkarak yedinci sıraya yükseldi.

Real Madrid deplasmanına giden Darüşşafaka Doğuş ise 101-83 yenilgiyle salondan ayrıldı. Anadolu Efes ve Darüşşafaka Doğuş için önemli olan bir diğer eşleşmeden istenilen sonuç çıkmadı. Kızıl Yıldız deplasmanına giden Galatasaray maçtan 77-58 yenik ayrıldı.

Son dönemecine girdiğimiz Euroleague’de son durumu Ali Emre Mazlumoğlu ve Doğa Üründül, İkili Oyun programında değerlendirdi.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/309785730″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.