Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

İstanbul Büyükçekmece’de helikopter kazası

İstanbul Büyükçekmece’de bir helikopter düştü. İkisi pilot 7 kişinin bulunduğu helikopterden kurtulan olmadığı belirtiliyor. Eczacıbaşı’na ait helikopter yapı grubundan üst düzey yöneticileri taşıyordu.

İstanbul Büyükçekmece’de, saat 11.30 sıralarında, bir helikopter düştü.

Olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edilirken, helikopterin Kuğu Havacılık ve Turizm A.Ş’ye ait olduğu belirlendi. Helikopterin Eczacıbaşı’nın Yapı Grubu’ndan üst düzey yöneticiler ve yabancı konukları taşıdığı öğrenildi.

Kesin olmayan bilgilere göre, helikopter TUYAP Fuar Merkezi yakınındaki televizyon kulesine çarptı. Sis nedeniyle görüş mesafesinin çok düşük olduğu ve kazaya bunun neden olduğu belirtiliyor.

beylukduzu-helikopter3

Eczacıbaşı Grubu, Twitter’dan yaptığı açıklamayla kazanın nasıl gerçekleştiğini ve hayatını kaybedenleri duyurdu.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.