Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

St. Petersburg Bale Tiyatrosu Kuğu Gölü’yle İstanbul’da

Dünyaca ünlü Saint Petersburg Bale Tiyatrosu, TİM Show Center’da Kuğu Gölü ve Uyuyan Güzel’i sahneliyor.

Saint Petersburg Bale Tiyatrosu (SPBT) Irina Koleniskova’nın baş balerin olarak yer aldığı Kuğu Gölü ve Uyuyan Güzel gösterileri ile İstanbul’da. Dün akşam Kuğu Gölü ile sahneye çıkan topluluk, 12 Mart’a kadar Tim Show Center’da sanatseverlerle buluşmaya devam edecek.

Londra’daki ünlü Coliseum ve Royal Albert Hall, Paris’teki Champs – Elysées Théatre, Tokyo’daki Bunkamura Hall, Taipei ve Pekin’deki Ulusal Tiyatrolar gibi dünyanın en prestijli salonlarında gösteriler yapan topluluk, İstanbul’da 4 gün boyunca iki ölümsüz eseri sanatseverlerin beğenisine sunuyor. Repertuvarında ayrıca Don Kişot, Paquita, Fındıkkıran, Romeo ve Juliet gibi eserlerin bulunduğu Saint Petersburg Bale Tiyatrosu, pazar günü Uyuyan Güzel’i sahneledikten sonra İstanbul’a veda edecek.

10, 11 ve 12 Mart’ta sergilenecek gösterilerin bilet fiyatları 140 ile 200 TL arasında değişiyor.

20170309_2_22305716_19694076_High

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.