Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

İkili Oyun: EuroLeague’de Fenerbahçe ve Efes son sekizde

EuroLeague’in normal sezonunun bitmesine sadece iki hafta kaldı. Fenerbahçe ve Anadolu Efes’in de dahil olduğu Playoff’a katılacak takımların yedisi belirlenirken, Darüşşafaka Doğuş ve Kızılyıldız sekizinci sıra için çekişmeyi sürdürüyor.

Playoff’lara katılması kesinleşen takımlar arasında ise büyük bir sıralama yarışı var. Final Four eşleşmelerinde belirleyici olan son sekiz eşleşmelerinde takımlar en avatajlı sırayı elde etmeye çalışıyor.

Ligdeki son durumu Ali Emre Mazlumoğlu ve Doğa Üründül, İkili Oyun programında yorumladı.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/314773513″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.