Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Reklamcı Atilla Aksoy hayatını kaybetti

Reklamcılığının duayen isimlerinden Atilla Aksoy hayata veda etti. Reklamevi / Young & Rubicam ve aynı gruba bağlı Wunderman’ın kurucu ortağı olarak uzun yıllar görev yaptı. Aksoy, Bilgi Üniversitesi Reklamcılık Bölüm Başkanlığı görevini de yürütmüştü.

30 yıllık mesleki hayatında Komili ve Tariş Zeytinyağları, Ford, Garanti Bankası, Altınyıldız, Network, Beymen, Mudo, IKEA, THY, Türkiye Turizm Tanıtımı, Marsa gibi çok sayıda önemli marka ve kuruluşların tanıtım projelerini yönetti.

2006-2008 WWF Türkiye Başkanı ve Uluslararası Yönetim Kurulu Üyesi olan Aksoy Tarih Vakfı ve Açık Radyo’nun da kurucularındandı.

2007 yılından bu yana ise Ahmet Naci Fırat ve oğlu Sinan Aksoy ile birlikte kurdukları Works ile yoluna devam eden Aksoy, bu sabaha karşı hayatını kaybetti.

 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.