Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

İkili Oyun: BSL’de haftanın sürprizi Gaziantep Basketbol’dan (24. hafta)

Basketbol Süper Ligi’nde 24. haftayı da geride bırakırken, playoff tablosu yavaş yavaş netleşmeye başladı. Haftanın en sürpriz galibiyetini Anadolu Efes’i deplasmanda yenen Gaziantep Basketbol olurken, Darüşşafaka Doğuş yine geriye düştüğü maçta İstanbul BBSK’yı geçmeyi başardı.

Haftanın en keyifli maçlarından biri ise Yeşilgiresun Belediye ve Pınar Karşıyaka arasında oynandı. Uzatmaya giden maçta son saniye basketiyle kazanan konuk ekip oldu.

Ligin geçtiğimiz haftasında öne çıkan maçları ve performansları Ali Emre Mazlumoğlu ve Doğa Üründül, İkili Oyun programında yorumladı.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/316096282″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.