Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Kemal Kılıçdaroğlu: “Bana sorduğunuz soruları tek adam rejiminde sorma imkanınız olamayacak”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu dün akşam Kanal D / CNNTÜRK ortak yayınında Doğan TV /  Posta gazetesi Ankara Temsilcisi Hakan Çelik’in sorularını yanıtladı. Kılıçdaroğlu programda; yeni anayasa taslağının detaylarından, daha önce dile getirdiği 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin iddialara kadar birçok konuda açıklamalarda bulundu. Çelik’in program boyunca üslubu sosyal medyada tepkilere neden oldu. Kılıçdaroğlu yayının sonlarında medyaya yönelik söylediği sözler dün akşamki yayına damgasını vurdu: “Bana sorduğunuz soruları tek adam rejiminde sorma imkanınız olamayacak. Belki bir televizyon kanalınız bile olmayacak. Türkiye’deki değişimin hangi felaketlere yol açacağını sizin de bilmeniz gerekiyor. Gazetecilerin de bilmesi gerekiyor. Gazeteci kalemini satmaz, talimatla yazı yazmaz… Gazeteci özgür olmalı istediğini sorup istediğini yazmalı.”

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.