Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Davutoğlu “Bu millet her zaman doğru kararı vermiştir” dedi “Evet” demedi

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın Konya’da düzenlediği mitinge katılıp katılmayacağı merak konusu olan Ahmet Davutoğlu mitingde konuşma yaptı. Davutoğlu referandumla ilgili “Bu millet her zaman doğru kararı vermiştir” dedi.

Erdoğan’dan önce selamlama konuşması için kürsüye çıkan Davutoğlu referandum tercihini açıklamadı ve ”Böyle kritik bir evrede, enerjimizi toplamamız gereken bir anda anayasa değişikliğine gidiyoruz. Anayasa paketini biz AKP’nin firesiz oylarıyla mecliste kabul ettik. Her zaman biz şuna inandık; bu millet her zaman doğru kararı vermiştir, söz de karar da sadece milletindir.” diye konuştu

CHP Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt’un açıklamalarına da cevap veren Davutoğlu, “Bir Konya milletvekili çıkıp bunları denize dökeceğiz dedi. Bilsinler ki bu nefret dili kimseye fayda getirmez. Hepimiz hep birlikte demeliyiz ki: 80 milyon kardeştir. Referandum millete istişare için başvurulan bir araçtır. Bu istişarede kim ne derse, hepsi başımızın üstündedir.” dedi.

https://www.youtube.com/watch?v=JGm24PUbT6o&feature=youtu.be

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.