Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

İkili Oyun: Euroleague’de temsilcilerimizin Final Four şansı ne kadar?

Oldukça çekişmeli geçen EuroLeague normal sezonunun ardından play-off eşleşmeleri bugün başlıyor. Tarihimizde ilk kez üç temsilciyle birlikte Final Four’a yükselme heyecanı yaşayacağız.

Pek maçlardan önce takımların son durumu ne? Eşleşmelerde kimler ağır basıyor ve zayıf noktalar neler? Temsilcilerimiz Final Four oynama şansları ne kadar? Ali Emre Mazlumoğlu ve Doğa Üründül, İkili Oyun programında yorumladı.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/318306785″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.