Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Şırnak’ta çatışma: 2 şehit 2 yaralı

Şırnak’ın Uludere ilçesine bağlı Andaç bölgesinde bu sabah yürütülen operasyonda çatışma çıktı. Çıkan çatışmada 2 asker şehit oldu, 2 asker de yaralandı.

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin olayla ilgili açıklaması şöyle:

“21 Nisan 2017 tarihinde saat 09.30 sularında Şırnak/Uludere/Nezirkıra kırsalında bölücü terör örgütü mensupları ile çıkan çatışmada iki kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, iki kahraman silah arkadaşımız ise yaralanmıştır. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, şehitlerimizin değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensupları ile Yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır, yaralanan  kahraman silah arkadaşlarımıza da acil şifalar dileriz.”

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.