Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

İkili Oyun: Euroleague’de Final Four için saha avantajı artık bizde

Euroleague’de playoff eşleşmelerinin ikinci maçlarına temsilcilerimiz damga vurdu. Avrupa’nın en zor deplasmanından galibiyetlerle dönen Fenerbahçe, Anadolu Efes ve Darüşşafaka Doğuş saha avantajına sahip oldular.

Fenerbahçe, Panathinaikos’u iki maçta da devirerek Final Four yolunda çok büyük adım attı. Diğer eşleşmede CSKA Moskova çok zorlansa da iki maçta birden Baskonia’yı geçerek durumu 2-0’a getirdi.

Bu unutulmaz haftayı ve Final Four yolunu Ali Emre Mazlumoğlu ve Doğa Üründül, İkili Oyun programında değerlendirdi.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/319268160″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.